Muhović: Bihorci da ne dozvole da budu rezervoar glasova DPS-a i satelita

"Oni su davno prošlo vrijeme...“, poručuje Muhović

7475 pregleda 17 komentar(a)
Adnan Muhović, Foto: Privatna arhiva
Adnan Muhović, Foto: Privatna arhiva

Potpredsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) u Crnoj Gori, Adnan Muhović, poručio je Bihorcima da ne dozvole da budu rezervoar glasova Demokratske partije socijalista (DPS) i njenih satelita.

"U susret predstojećim lokalnim izborima u Petnjici, zakazanim za 5.decembar, građani imaju priliku da biraju između DPS-a - koji je vladao tri decenije Crnom Gorom i zavio je u crno, i u dva mandata vladao u Petnjici koja je danas najsiromašnija i najnerazvijenija opština u državi - i SPP-a, koji vrtoglavo raste, jer su Bihorci upravo u njemu vidjeli izlaz iz dugogodišnjeg neodrživog stanja“, navodi se u Muhovićevom saopštenju dostavljenom „Vijestima“.

Petnjica je, kaže on, jedina opština u Crnoj Gori u kojoj DPS samostalno vrši vlast i vrijeme je, dodaje, da se konačno „ta kontinuirana navika glasanja za njih prekine i krene putem promjena koje su se desile 30.avgusta prošle godine".

"A u kojim je SPP učestvovao u okviru koalicije ’Crno na bijelo’ i bio jezičak na vagi strateškim promjenama koje je podržao cijeli demokratski svijet“, ističe Muhović.

SPP je, prema njegovim riječima, autonomna i potpuno samostalna stranka, koja je, kaže - „za razliku od Bošnjačke stranke u kojoj je predsjednik jedno, a ’šef’ lider DPS-a“ - garant za bolju budućnost bošnjačkog naroda.

"Koja nije prepustila svoj narod propasti zbog ljubavi prema šefu bivšeg režima, već se u postojećim okolnostima, koje su vrlo specifične, okrenula rješavanju problema svog naroda, radeći za njegovo i dobro Crne Gore. Poštovani Bihorci, ne dozvolite da budete rezervoar glasova DPS-a i njegovih satelita, jer su oni davno prošlo vrijeme. Poraženi su 30. avgusta u Crnoj Gori, učinimo svi zajedno da budu pobijeđeni i 5.decembra u Petnjici SPP je budućnost, DPS je prošlost. Sa SPP-om vi pobjeđujete“, poručio je Muhović.

Bonus video: