UCG Mojkovac: Politika DPS u Mojkovcu kao izgradnja pasarele - besmislena

Prema njihovim riječima, pasarelu u punom sjaju svog besmisla i golog betona, "možemo koristiti kao simbol onoga što je DPS vlast napravila i šta poručuje - preskočite naš grad"

2712 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Ujedinjena Crna Gora primjećuje da je DPS bivstvovanje u našem gradu potpuno besmisleno, kao što je izostao smisao postojanja pasarele u Mojkovcu - njihovog investicionog skandala, saopšteno je iz opštinskog odbora Ujedinjene Crne Gore Mojkovac.

"Dva miliona eura građana je uloženo u nešto što niko od naših sugrađana ne koristi, izuzev "novokomitskih" orgija u režiji DPS. A i u tim halabučenjima, koja su sve osim na nivou evolucionog stepena homo sapiensa, često uvoze ljude da popunjavaju kadrove i mašu zastavama", navodi se u njihovom saopštenju.

Prema njihovim riječima, pasarelu u punom sjaju svog besmisla i golog betona, "možemo koristiti kao simbol onoga što je DPS vlast napravila i šta poručuje - preskočite naš grad".

Iz UCG Mojkovac smatraju da umjesto da su dva miliona eura sistemski uložili u oživljavanje privrede, omladinskog preduzetništva, pravljenje društvenih centara i osmišljavanje društvenog sadržaja, čime bi se oživio Mojkovac, "pasarela partija je oživljavala samo džepove svojih funkcionera"

"Koliko su vjerovali svojoj politici u Mojkovcu govori i podatak da su najviši stranački funkcioneri DPS novac ulagali u poslove u Podgorici, Kolašinu, Žabljaku i na primorju. Ujedinjena Crna Gora će kao buduća vlast u Mojkovcu da se vodi najosnovnijim pravilom - radićemo za dobrobit Mojkovca i naših sugrađana. Taj pristup je formula pobjede i unapređenja života Mojkovčana", kazali su iz tog OO.

Bonus video: