Aldžarvan: Čestitke Bečiću na izvanrednom radu u Skupštini i promociji mira

On je izrazio uvjerenje da će upravo učeći od crnogorskog naroda i iz naroda imati priliku "da mnogo nauče u Globalnom savjetu za toleranciju i mir i IPTP-u“

4577 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Skupstina.me
Foto: Skupstina.me

Predsjednik Globalnog savjeta za mir i toleranciju Ahmed Mohamed Aldžarvan, čestitao je predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću na izvanrednom radu u Skupštini i promociji mira, saopšteno je iz Skupštine.

Aldžarvan je u prvi plan istakao zasluge koje Bečić ostvaruje "promovišući demokratiju i mirna rješenja"

"Povodom 115 godina od nastanka Skupštine Crne Gore, želim da čestitam našim prijateljima, prije svega narodu Crne Gore, a takođe i mom prijatelju Aleksi Bečiću na njegovom izvanrednom radu u Skupštini. Takođe i zbog promovisanja demokratije i promovisanja mirnih rješenja u svim slučajevima, koji se dešavaju u državama i regionima“, navedeno je u čestitki Aldžarvana.

On je izrazio uvjerenje da će upravo učeći od crnogorskog naroda i iz naroda imati priliku "da mnogo nauče u Globalnom savjetu za toleranciju i mir i IPTP-u“.

"Međunarodni parlament za toleranciju i mir je imao dobro zasijedanje, 61. zasijedanje se održalo u Crnoj Gori i to je bilo jedno od naših najuspješnijih zasijedanja. Ovom prilikom bih takođe želio da proslavimo naš trud sa našim prijateljem i sa Crnom Gorom i nastavićemo da sarađujemo sa njima.Nadam da će naš prijatelj i Crna Gora imati dobar život i dobru budućnost“, poručio je Aldžarvan.

Bonus video: