DPS: DF Barane naziva polusvijetom

Ističući da je za DF “nebitno i nevažno” asfaltiranje ulica kroz naselje Šušanj, te da je za njih “prevaziđena priča o infrastrukturnim projektima”, Glavanović je ukazao da su to “životna i egzistencijalna pitanja stanovnika ovih naselja”
63 pregleda 5 komentar(a)
grad Bar, Foto: Radomir Petrić
grad Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 06.11.2017. 15:04h

Povodom jučerašnjeg saopštenja barskog DF reagovao je odbornik DPS u SO Bar i predsjednik mjesnog odbora DPS Šušanj Pešo Glavanović, koji je naveo da ovakvim stavovima DF nastavlja da “prizemno i neodgovorno vrijeđa ne DPS, već građane Bara”, i dodao da je barski DF nazvao polusvijetom Barane i stanovnike najvećeg barskog naselja (Šušanja).

"Opet se oglašava politička grupacija sa strmoglavim padom rejtinga, sa sve manje glasača i članova, sa čelnicima upletenim u raznorazna teška krivična djela, koja Barane i stanovnike Šušanja naziva polusvijetom. Ljudi kojima je predočeno šta je učinjeno za njihovo naselje, porodice i za svakodnevni život i funkcionisanje prije svega su naši uvaženi sugrađani. To su stanovnici Bara za koje i zbog kojih smo dužni da radimo i stvaramo sve uslove za što bolji život njih i njihovih porodica. A mi, DPS Bar, smo čelnici lokalne uprave i vrlo odgovorno i maksimalno posvećeno obavljamo dužnosti koje su nam građani povjerili. Shodno tome upravljamo opštinskim budžetom i pri tom ne razmišljamo jesu li to glasači DPS, SD, BS ili DF, a ovih posljednjih je, moramo konstatovati, sve manje! Zbog toga vjerovatno, već zahvaćeni predizbornom panikom, vrijeđate i omalovažavate", poručio je Glavanović barskom DF-u.

Ističući da je za DF “nebitno i nevažno” asfaltiranje ulica kroz naselje Šušanj, te da je za njih “prevaziđena priča o infrastrukturnim projektima”, Glavanović je ukazao da su to “životna i egzistencijalna pitanja stanovnika ovih naselja”.

"Da imate ikakvog iskustva u vođenju jedne lokalne uprave, znanja, pa što ne reći i mudrosti, nikada ne biste ispraznim saopštenjima podizali buku i prašinu u javnosti. Nema malih i velikih investicija, malih i velikih projekata u opštini Bar! Svi su na ovaj ili onaj način značajni za funkcionisanje našeg grada. Pa vi ste tvrdili i sve činili da ne dođe do realizacije velikih i kapitalnih investicija kakva je Kraljičina plaža, Maljevik, Porto Montenegro, Mamula... Zato i jeste šampioni u dužini opozionog staža, uzaludnog rada-antidržavnog i nepatriotskog, dirigovanog i potpomaganog iz raznih drugih država koje doživljavate kao svoje više nego Crnu Goru. A nama je naša država i naš Bar na prvom mjestu. Zato nam je značajna svaka ulica, svaka kuća i svako životno pitanje naših građana. I ne pominjite Budvu, Herceg Novi i Kotor! Brzo će se završiti taj neuspjeli politički eksperiment i uskoro će na brzinu i na muku "sklepana" koalicija sa ograničenim rokom trajanja biti vraćena na mjesto koje joj pripada, u vječnu opoziciju", zaključio je Glavanović u svom reagovanju.

Bonus video: