više od 60 zakona čeka na usvajanje

Smailović: Građani ne mogu da čekaju da svi u vlasti zadovolje potrebe za funkcijama

"Vrijeme je za ozbiljan politički razgovor evropskih i građanskih partija o budućnosti Crne Gore i za dogovor o novoj vladi, njenom programu, modelu i ciljevima", kazao je poslanik Bošnjačke stranke

3750 pregleda 11 komentar(a)
Smailović, Foto: Bošnjačka stranka
Smailović, Foto: Bošnjačka stranka

Građani Crne Gore nemaju vremena da čekaju da svi u vladajućoj koaliciji zadovolje svoje potrebe za funkcijama u Vladi i po dubini pa da se onda posvete dostojanstvenijem životu građana i evropskim integracijama, smatraju u Bošnjačkoj stranci (BS).

Poslanik BS Amer Smailović kazao je da se Crna Gora nalazi u institucionalnoj krizi, a da zbog trenutnog odnosa na političkoj sceni, najviše trpe građani.

"Vrijeme je za ozbiljan politički razgovor evropskih i građanskih partija o budućnosti Crne Gore i za dogovor o novoj vladi, njenom programu, modelu i ciljevima", rekao je Smailović u izjavi za agenciju MINA.

Komentarišući to što više od 60 zakona čeka na usvajanje, Smailović je rekao da građani zaslužuju dostojan život i da je na njihovim predstavnicima da im to obezbijede.

"Građani zaslužuju dostojan život na nivou evropskih socijalnih, ekonomskih i demokratskih standarda, a mi kao njihovi predstavnici dužni smo da im to obezbijedimo. Sve drugo je izdaja njihove volje i interesa", poručio je Smailović.