Krivokapić: Sve što se skupštinska većina dogovori sa 41 poslanikom - srećno svakom bilo

Krivokapić je novinarima, komentarišući najavu Demokratskog fronta (DF) da će pokrenuti inicijativu za izbor nove vlade, rekao da podržava svaki dogovor 41 poslanika parlamentarne većine

23776 pregleda 18 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore
Krivokapić, Foto: Vlada Crne Gore

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da podržava sve što dogovori skupštinska većina sa 41 poslanikom.

On je danas doputovao u zvaničnu posjetu Beogradu, gdje je ga je dočekao potpredsjednik Vlade Srbije i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Krivokapić je ranije danas u dvorištu Vlade Srbije, u prisustvu premijerke Srbije Ane Brnabić, položio vijenac na spomen-ploču nekadašnjem premijeru Srbije Zoranu Đinđiću ubijenom 2003.

Krivokapić je novinarima, komentarišući najavu Demokratskog fronta (DF) da će pokrenuti inicijativu za izbor nove vlade, rekao da podržava svaki dogovor 41 poslanika parlamentarne većine.

"Sve što se skupštinska većina dogovori sa 41 poslanikom - srećno svakom bilo. Mi treba da brinemo o državi, a ne pojedincu", kazao je Krivokapić, prenosi Portal RTCG.

Govoreći o prvoj zvaničnoj posjeti Srbiji, on je rekao da je njen cilj unapređenje saradnje sa tom državom.

"Da ono što imamo u svakom smislu bude bolje. Da naša povezanost, koja je isprepletana istorijski i porodično, dođe do izražaja kroz unapređenje saradnje", kazao je Krivokapić

Bonus video: