Iljazi: Srcem ćemo raditi za prosperitet Cetinja i Crne Gore

"Nova istinska energija koja se osjeća je i u meni probudila želju da svojim ličnim trudom i zalaganjem doprinesem da Cetinje povrati ugled, kulturu i privredu i bude u vrhu razvoja kako i zaslužuje", kazala je Iljazi

4354 pregleda 4 komentar(a)
Iljazi, Foto: SDP
Iljazi, Foto: SDP

Platforma "SDP i građani - Svim srcem za Cetinje" počiva na zdravim temeljima, kvalitetnim ljudima koji će srcem raditi za prosperitet Cetinja i Crne Gore, kazala je kandidatkinja za odbornicu sa te liste, advokatica Milena Iljazi.

Rekla je da je, nakon sagledavanja političke situacije u zemlji tokom proteklih godinu dana i "sve većeg sunovrata" na državnom i lokalnom nivou osjetila ličnu i društvenu obavezu da doprinese zaustavljanju tog trenda.

"Nesumnjivi kvalitet platforme koju je ponudio SDP uoči lokalnih izbora 5. decembra i kadrovski potencijal su me opredijelili da i ja budem potpisnik takvog dokumenta koji u sebi ima sve one lične društvene i radne vrijednosti koje i sama dijelim i to čast, objektivnost, saradnja, znanje i odgovornost. Ta nova istinska energija koja se osjeća je i u meni probudila želju da svojim ličnim trudom i zalaganjem doprinesem da Cetinje povrati ugled, kulturu i privredu i bude u vrhu razvoja kako i zaslužuje. Ova platforma počiva na zdravim temeljima, kvalitetnim ljudima koji će srcem raditi za prosperitet Cetinja i Crne Gore. Stoga dajem punu podršku afirmaciji istinskih vrijednosti za naše Cetinje i za našu Crnu Goru", saopštila je Iljazi.

Bonus video: