SNP: Što prije omogućiti prenos sjednica Skupštine Glavnog grada

"Postavlja se pitanje za šta su građani Podgorice dali 2,5 miliona eura", naveli su iz podgoričkog odbora SNP-a

2711 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Arhiva Vijesti
Foto: Arhiva Vijesti

Podgorički odbor Socijalističke narodne partije (SNP) zatražio je od rukovodstva Radio televizije Podgorica da se što prije omogući prenos sjednica Skupštine Glavnog grada.

Ističu da je osnivanje Gradske televizije plaćeno novcem svih građana glavnog grada, te da imaju pravo da čuju šta u lokalnom parlamentu govore njihovi predstavnici.

"Uprkos očekivanjima velikog broja građana Podgorice da će na novoosnovanoj Gradskoj televiziji biti u prilici da gledaju prenos sjednica Skupštine Glavnog grada, to se nije desilo. Kako je saopštio direktor Gradske RTV, one ni u budućnosti neće biti prenošene, pa se postavlja pitanje za šta su građani Podgorice dali 2,5 miliona eura, koliko je opredijeljeno za osnivanje ove medijske kuće."

"Ipak, imajući u vidu sadržaje koji se emituju na ovoj televiziji i način izvještavanja koji u svemu odgovara aktuelnom gradonačelniku Ivanu Vukoviću i Demokratskoj partiji socijalista, nije ni čudo što ne žele da omoguće prenos sjednica gradskog parlamenta na kojima se mogu čuti i mišljenja i stavovi suprotni onima koje propagira aktuelna lokalna samouprava", saopšteno je iz podgoričkog odbora SNP-a.

Bonus video: