Krivokapić sa Vučićem i Ramom u obilasku "Beograda na vodi"

"Iako sam, kao crnogorski premijer, na večeri zastupljen u formatu gosta, podržavam sve korisne regionalne inicijative, naročito kada one dolaze od naših prijatelja i susjeda iz Srbije, Albanije i Makedonije, sa ciljem što brže integracije cijelog regiona u Evropsku uniju", napisao je on

21481 pregleda 45 komentar(a)
Foto: Printscreen/Instagram buducnostsrbijeav
Foto: Printscreen/Instagram buducnostsrbijeav
Ažurirano: 03.11.2021. 21:52h

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić obišao je večeras sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Albanije Edi Ramom "Beograd na vodi".

Krivokapić je na svom Tviter nalogu naveo da je zadovoljstvo biti gost na večeri povodom regionalne inicijative Open Balkan.

"Iako sam, kao crnogorski premijer, na večeri zastupljen u formatu gosta, podržavam sve korisne regionalne inicijative, naročito kada one dolaze od naših prijatelja i susjeda iz Srbije, Albanije i Makedonije, sa ciljem što brže integracije cijelog regiona u Evropsku uniju", napisao je on.

Krivokapić je završio zvanični dio posjete Beogradu, a večeras ga još očekuje večera sa Vučićem i Ramom.

"Nakon toga slijedi radna večera na kojoj ćemo, između ostalog, razgovarati i o infrastrukturnim projektima", napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.

Krivokapić boravi u prvoj zvaničnoj posjeti Republici Srbiji.

Bonus video: