DPS Danilovgrad: Opština vodi računa o najranjivijim kategorijama društva

"Odgovornost svake lokalne uprave leži u posvećenom bavljenju socijalnom politikom, a upravo rukovodstvo Opštine Danilovgrad pokazuje senzitivnost prema onim članovima društvene zajednice čiji su problemi daleko kompleksniji od dnevno-političkih prepucavanja", piše u saopštenju

2329 pregleda 10 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Da Opština Danilovgrad vodi računa o najranjivijim kategorijama društva, govori i činjenica da su juče dodijeljeni stanovi licima koja se suočavaju sa egzistencijalnim problemima, kazali su iz danilovgradskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Navode da je ovim činom nastavljena dobra praksa, koja je kroz tri godine obuhvatila dodjelu 19 stambenih jedinica, "te ukazala na to da lokalna samouprava pažljivo osluškuje probleme s kojima se naši sugrađani suočavaju, te pronalazi način da pomogne onima kojima je pomoć prijeko potrebna".

"Odgovornost svake lokalne uprave leži u posvećenom bavljenju socijalnom politikom, a upravo rukovodstvo Opštine Danilovgrad pokazuje senzitivnost prema onim članovima društvene zajednice čiji su problemi daleko kompleksniji od dnevno-političkih prepucavanja", piše u saopštenju DPS-a.

Ističu da se brižni odnos grada manifestuje i kroz funkcionisanje dnevnih centara, narodne kuhinje i socijalnog štanda koji stoje na usluzi svima koji se nalaze u stanju socijalne potrebe.

"Lokalna uprava predvođena DPS-om nastaviće sa realizacijom ovih i sličnih projekata, a sve u cilju obezbjeđivanja što adekvatnijih uslova za život svih onih koji su svoj dom naši u našem gradu", zaključili su.

Bonus video: