DPS Mojkovac: Crna Gora u složenoj političkoj situaciji, značaj predstojećih izbora prevazilazi lokalni karakter

"Iskazano uvjerenje da će vrijednosti za koje se DPS zalaže naići na razumijevanje građana Mojkovca, te da će naša partija ostvariti rezultat koji će nam omogućiti da vršimo vlast i u narednom četvorogodištu"

3191 pregleda 17 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Mojkovac, razmatrane su dalje aktivnosti u susret predstojećim lokalnim izborima u našem gradu.

Kako je saopšteno, na sjednici je jednoglasno podržan predlog Izvršnog odbora koji se odnosi na odborničku listu, a koji će dalje biti proslijeđen Predsjedništvu partije na usvajanje.

"Na sjednici je konstatovano da se Crna Gora nalazi u veoma složenoj političkoj situaciji, i da značaj predstojećih izbora prevazilazi lokalni karakter. U tom kontekstu istaknuta je važnost pune posvećenosti svih članova partije predstojećem izbornom ciklusu. Iskazano uvjerenje da će do sada ostvareni rezultati na lokalnom nivou, i vrijednosti za koje se DPS zalaže naići na razumijevanje građana Mojkovca, te da će naša partija ostvariti rezultat koji će nam omogućiti da vršimo vlast i u narednom četvorogodištu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: