Pavićević: Usljed pada rejtinga i straha od poraza, odlaganje lokalnih izbora jedini izlaz Demokrata

"Sve to, valjda, jer se nadaju da će vaskrsnuti njihova politička popularnost od prije godinu kad su građani, želeći najbolje ovoj zemlji, povjerovali da oni Crnoj Gori uistinu mogu donijeti boljitak", kazao je on

2712 pregleda 13 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Da se Demokrate dave u strahu od poraza, prouzrokovanim padom rejtinga koji dolazi kao cijena svih njihovih činjenja odnosno nečinjenja na štetu države Crne Gore, govori i činjenica da mjesec dana uoči lokalnih izbora u tri crnogorske opštine, silom na sramotu, nastoje iste da odlože za proljeće.

To je saopštio član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Crne Gore Aleksandar Pavićević.

"Sve to, valjda, jer se nadaju da će vaskrsnuti njihova politička popularnost od prije godinu kad su građani, želeći najbolje ovoj zemlji, povjerovali da oni Crnoj Gori uistinu mogu donijeti boljitak", kazao je on.

Pavićević dodaje i da kako je danas slika stvarnosti potpuno drugačija i kako je sve očiglednije da će ih građani, koji su ih doveli na vlast, sa iste i skinuti, "šaljući im jasnu poruku da u Crnoj Gori ne prolaze jeftini trikovi zamagljivanja vidika, uspaničeni funkcioneri Demokrata nastavljaju da se valjaju u političkom brlogu ponovo pokazujući da su im puna usta prazne priče".

"Međutim, ne prolaze više riječi omalovažavanja jer sve vaše bezočne tvrdnje usmjerene na degradiranje ličnosti funkcionera DPS-a, imale bi težinu samo u slučaju da ih potkrijepite dokazima. Ovako, sve ste smješniji crnogorskoj društvenoj zajednici zbog uzaludnih pokušaja stvaranja alibija za neuspjeh koji vas čeka. Cetinje, Mojkovac i Petnjica daće vam odgovor 5. decembra i nakon tog dana u Crnoj Gori više ništa neće biti isto. Srećan početak političkog kraja", saopštio je Pavićević.

Bonus video: