DPS: Smolović nosilac liste “Mojkovac – naša kuća”

Na listi dva kandidata Socijaldemokrata i jedan kandidat Liberalne partije

8304 pregleda 16 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) predala je danas izbornu listu u Mojkovcu pod sloganom “Mojkovac – naša kuća”. Listu je, kako navode, potpisalo više od 1.100 građana, a čine je i dva kandidata Socijaldemokrata i jedan kandidat Liberalne partije.

"Na listi se nalazi 68 odsto kandidata koji se prvi put nalaze na odborničkoj listi što je pokazatelj potencijala kojim naša partija raspolaže", saopšteno je iz DPS-a.

Nosilac liste Predrag Smolović je nakon predaje liste je kazao da ono što mu "daje snagu da će ova pobjeda biti sigurna" jeste rad lokalne uprave u prethodne četiri godine.

Smolović je, dodaju iz DPS-a, pomenuo i rad prethodne Vlade, istakavši da je u tom periodu učinjeno mnogo toga za razvoj Mojkovca, jer je Vlada vjerovala u budućnost i razvoj te opštine kao čistog i ekološkog grada koji će biti zimski ski centar. Smolović je istakao da mu "posebnu snagu daju građani koji cijene sve ono što je za Mojkovac urađeno u prethodnom periodu". On je dodao da je "poseban momenat 6. decembar kada će izborni proces biti za nama", te da se ne smiju dozvoliti bilo kakve podjele zbog predstojeće kampanje.

Akuelni predsjednik Opštine Ranko Mišnić istakao je da je danas "zajedno sa prijateljima" i da stoji pred građanima od kojih su dobili povjerenje da obavljaju vlast u prethodne četiri godine. Mišnić je istakao, kako navode iz DPS-a, da je sve što je obećano "u stoprocentnom iznosu realizovano" radom lokalne uprave.

Mišnić je naveo da se danas u ski centar Žarski ulaže 30 miliona eura te da je to zasluga prethodne Vlade, "zahvaljujući čijoj politici se danas grade hoteli i novi poligoni". On je istakao da je lokalna vlast izdvojila deset puta više sredstava za razvoj poljoprivrede nego ranije i pet puta više za društvene djelatnosti, sport i kulturu, kao i da "učinjeno daje za pravo" da traže podršku građana za još jedan mandat.

“Moramo privređivati i stvarati da Mojkovac bude naša kuća svijetle budućnosti”, poručio je on.

Bonus video: