Poslanici u srijedu ulaze u Slobodnu zonu Luke Bar

U julu ove godine Vlada je usvojila odluku o zabrani skladištenja duvanskih proizvoda u okviru Slobodne zone Luke Bar, čime je, kako su tada rekli iz izvršne vlasti, "konačno zadan snažan udarac organizovanim kriminalnim grupama koje su decenijama organizovale šverc preko te luke"

11003 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Screenshot/TV Vijesti
Foto: Screenshot/TV Vijesti

Članovi skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu posjetiće u srijedu Luku Bar i magacine sa skladištenim cigaretama u slobodnoj zoni, objavljeno je na zvaničnom internet sajtu Skupštine Crne Gore.

"U skladu sa odlukom, donijetom na 19. sjednici, održanoj 25. oktobra 2021. godine, članovi Odbora za bezbjednost i odbranu posjetiće Luku Bar - magacine sa skladištenim cigaretama u slobodnoj zoni", navodi se u saopštenju iz crnogorskog parlamenta.

U julu ove godine Vlada je usvojila odluku o zabrani skladištenja duvanskih proizvoda u okviru Slobodne zone Luke Bar, čime je, kako su tada rekli iz izvršne vlasti, "konačno zadan snažan udarac organizovanim kriminalnim grupama koje su decenijama organizovale šverc preko te luke".

Bonus video: