DPS Cetinje: Demokrate uvalile čovjeka iz susjedne države da nam drži slovo o Cetinju

"Kako je vas i vaše "upućene" članove Savjeta spustio naš sjajni sugrađanin dr Perišić, tako će vas Cetinjani spustiti 26. novembra", navodi se u saopštenju DPS
89 pregleda 6 komentar(a)
DPS Cetinje, Foto: Dps
DPS Cetinje, Foto: Dps
Ažurirano: 05.11.2017. 09:15h

Odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Prijestonice Cetinje saopštio je danas da su im je Demokratska Crna Gora "uvalila čovjeka iz susjedne države da im drži slovo o Cetinju".

Oni su reagovali a saopštenje Demokratske Crne Gore u kome se između ostalog poručuje Mladenu Perišiću, kandidatu za odbornika liste "Cetinje pobjeđuje – DPS – Milo Đukanović", da "ne bi mogao biti ni desetar u Milovom Sedmom bataljonu".

"Očekivan odgovor Demagoga. I navukli ga da ni kriv ni dužan izriče neistine, kao onu da nije usvojen Zakon o Prijestonici, za koji Demagozi nijesu htjeli dići ruku. I po reakciji vrsnog doktora i čovjeka, Perišića, sakrili su gospodina Vušurovića (Veselin Vušurović, član Demokratskog savjeta Demokratske Crne Gore - prim. Vijesti online) . Onda su optužili doktora Perišića da širi mržnju. Demagozi, manipulacije iz vaše ere Sedmih bataljona i borbe za "NE" su prošle. Kako je vas i vaše "upućene" članove Savjeta spustio naš sjajni sugrađanin dr Perišić, tako će vas Cetinjani spustiti 26. novembra", navodi se u saopštenju DPS.

U saopštenju se dodaje da Demokrate prozivaju ugledne Cetinjane, doktore, naše privrednike.

"Tako se ne dolazi na Cetinje, gospodo. Koliko vam je to mudar potez, saznaćete za 20-ak dana. Iz dana u dan, u sve ste većem talogu. Gubite kompas, uvaljujete sopstvenim ljudima da iz drugih država, neupućeni, izriču neistine i tako narušavaju sopstveni kredibilitet. To nije ispravan pravac. A što se nas tiče, vi samo nastavite", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: