Ovo je redosljed stranaka i koalicija na glasačkim listićima za izbore u Mojkovcu

Pravo da odlučuju o tome ko će biti 31 odbornik u sljedećem sazivu Skupštine Opštine Mojkovac imaće 6.765 birača, koji će pravo glasa ostvariti na jednom od 20 biračkih mjesta

4524 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U prostorijama Opštinske izborne komisije (OIK) u Mojkovcu danas je žrijebanjem utvrđen redosljed na glasačkom listiću učesnika lokalnih izbora, koji će biti održani 5. decembra.

Izborna lista Ujedinjena Crna Gora "Ujedinjeni Mojkovac" biće prva na glasačkom listiću, a druga Grupa građana "Ne damo Mojkovac".

Lista "Mojkovac-naša kuća - koalicija DPS-SD-LP - Milo Đukanović" biće treća na glasačkom lističu, a četvrta Demokratska Crna Gora "Demokrate – Mojkovac. Junački!".

"Mojkovačka URA – mr Ivan Ašanin – Budi odgovoran – Može Mojkovac" biće peta, a lista "Za budućnost Mojkovca" Demokratski front – Socijalistička narodna partija- Radnička partija šesta na glasačkom listiću.

Pravo da odlučuju o tome ko će biti 31 odbornik u sljedećem sazivu Skupštine Opštine Mojkovac imaće 6.765 birača, koji će pravo glasa ostvariti na jednom od 20 biračkih mjesta.

Bonus video: