Leković: Mjere Ministarstva zdravlja dodatni razlog da nadležni podrže naš predlog

"Jučerašnji odziv građana, ogromna i jedinstvena podrška predlogu koji smo uputili organizatorima odnosno barskoj TO potvrda je da su građani prepoznali prioritete i činjenicu da je bolje da u ovako teškim vremenima naš grad pamte kao jedinstven primjer humanosti", kazao je Leković

5845 pregleda 4 komentar(a)
Leković, Foto: DCG
Leković, Foto: DCG

Nova mjera Ministarstva zdravlja kojom se zabranjuje organizovanje proslava Nove godine na otvorenom, koncerata i masovnih okupljanja, još jedan je dodatni razlog i argument da se od strane nadležnih podrži naš jučerašnji predlog i da se sredstva namijenjena za organizaciju novogodišnje noći preusmjere za liječenje naših sugrađana Željka Ćurčina i Marka Nikića koji trenutno vode najtežu životnu bitku.

To je kazao predsjednik barskog Kluba odbornika Demokratske Crne Gore Momčilo Leković.

Opštinski odbor Demokrate Bar predložio je juče da Turistička organizacija Bar (TO) organizuje skroman humanitarni koncert na kojem će nastupiti isključivo lokalne zvijezde, a da novac skupog novogodišnjeg slavlja preusmjeri za liječenje njihovih sugrađana Željka Ćurčina i Marka Nikića.

"Jučerašnji odziv građana, ogromna i jedinstvena podrška predlogu koji smo uputili organizatorima odnosno barskoj Turističkoj organizaciji potvrda je da su građani prepoznali prioritete i činjenicu da je bolje da u ovako teškim vremenima naš grad pamte kao jedinstven primjer humanosti, ljudske brige i dobrote nego li kao samo jedan u nizu gradova koji prate regionalne trendove radi kratkotrajnog novogodišnjeg zadovoljstva", kazao je Leković.

On je poručio i da je danas prilika da svima u Crnoj Gori ali i šire, pokažu i još jednom dokažu čuvenu sintagmu: „Nema Bara do Cara“.

"Čvrsto želimo da vjerujemo da nadležni u Opštini Bar neće propustiti ovu priliku. Za naš grad, za humanost, za Željka i Marka", zaključio je Leković.

Bonus video: