Srzentić: Ohrabrile su me poruke podrške Eskobara upućene Vladi i pokrenutim procesima reformi

"Sa Eskobarom sam podijelila stav da je važno da se svi okrenemo javnim politikama, da se ostvari dijalog u različitim zonama i da vlast i opozicija nastupaju zajedno kada je riječ o politikama, procesima i programima koji će donijeti boljitak svim građanima i građankama", napisala je Srzentić

6800 pregleda 16 komentar(a)
Foto: Tviter/Tamara Srzentić
Foto: Tviter/Tamara Srzentić

Ohrabrile su me poruke podrške Vladi Crne Gore, pokrenutim procesima reformi i prepoznavanje da mladi i progresivni ministri ovoj Vladi daju novu snagu. kazala je ministarka javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić koja se sastala sa zamjenikom pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Gabrijelom Eskobarom.

"Sa Eskobarom sam podijelila stav da je važno da se svi okrenemo javnim politikama, da se ostvari dijalog u različitim zonama i da vlast i opozicija nastupaju zajedno kada je riječ o politikama, procesima i programima koji će donijeti boljitak svim građanima i građankama", napisala je Srzentić na Tviteru.

Dodala je da je to kultura koju gradi u Ministarstvu i koja je utkana u strateška dokumenta kojima se uređuju oblasti javne uprave, digitalizacije i medija.

"Eskobar je istakao da će Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija imati podršku američke administracije za sve pokrenute reforme koje se temelje na ovim vrijednostima. Ohrabreni ovim snažnim porukama nastavljamo sa započetom agendom", poručila je Srzentić.

Bonus video: