LP: Cetinje vjekovima opstajalo na vjetrometini istorije

“Stvaraćemo još bolje uslove za jednake šanse svima da iskažu svoje znanje i vještine i da nađu mjesto na tržištu i obezbijede dostojanstven život za sebe, porodicu i nove generacije"

2415 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Liberalna partija
Foto: Liberalna partija

Dan prijestonice Cetinje građanima i građankama Cetinja, gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Kašćelanu, predsjednici Skupštine Dejani Dizdar i odbornicima u svoje lično i u ime Liberalne partije Crne Gore čestitao je predsjedndik Liberalne partije, Andrija Popović.

“Cetinje je najljepše lice Crne Gore koje je, uprkos stalnim izazovima i neprestajnoj borbi, vjekovima opstajalo na vjetrometini istorije. Takva žrtva koju je ugrađena u temelje Crne Gore, i danas je garancija njenog opstanka, dugovječnosti ali i vizije budućnosti i napretka ovog grada, ove države i njenih građana i građanki. Borba za pravo, čast i slobodu nikada nije prestajala u ovom grad a danas je, čini se, možda i najvažnija i ponovo dobija svoju sjajnu i snažnu potvrdu baš u prijestonom gradu”, navodi se u čestitci.

Iz Liberalne partije poručuju da to sve snažno obavezuje da svoje najbolje potencijale usmjere na razvoj i napredak Prijestonice i poboljšanje kvaliteta života svih njenih građana.

“Stvaraćemo još bolje uslove za jednake šanse svima da iskažu svoje znanje i vještine i da nađu mjesto na tržištu i obezbijede dostojanstven život za sebe, porodicu i nove generacije. Cetinje i njegovi ljudi imaju takav potencijal a vrijeme je potvrdilo njegov kvalitet. Liberali će uvijek biti podrška svakom građaninu Cetinja na takvom putu”, poručuju iz Liberalne partije.

Bonus video: