Martinović: Nadležni da preduzmu ono što je njihova obaveza, neću se pomjeriti ni za milimetar Stanišiću

"Ne plašim se tvojih nalogodavaca. Ni Lazovića, ni Veljovića, ni Đukanovića. Nećeš uplašiti bilo koga iz Demokrata. Nećete me uplašiti primitivizmom koji je personifikaciija vaše politike", napisao je Martinović

5170 pregleda 18 komentar(a)
Martinović, Foto: skupstina.me
Martinović, Foto: skupstina.me

Poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore Vladimir Martinović pozvao je nadležne institucije da preduzmu ono što je njihova obaveza u odnosu na Gorana Stanišića.

Stanišić je na Fejsbuku iznio niz uvreda na račun Martinovića i Demokrata.

"Dragane Stanišiću, u narodu poznat kao "Supica", ne plašim se ni tebe, ni tebi sličnih. Ne plašim se tvojih nalogodavaca. Ni Lazovića, ni Veljovića, ni Đukanovića. Nećeš uplašiti bilo koga iz Demokrata. Nećete me uplašiti primitivizmom koji je personifikaciija vaše politike. Nadležne institucije neka preduzmu ono što je njihova obaveza, a ja se neću pomjeriti ni za milimetar ni tebi, ni onima koji stoje iza tebe. Učinićemo sve što je u našoj moći da OKG razvlastimo i u Mojkovcu", napisao je Martinović na Tviteru.

Stanišić je 2018. godine osuđen na četiri mjeseca zatvora zbog prijetnji funkcionerima Demokratske Crne Gore u septembru 2017. godine, uoči lokalnih izbora u Mojkovcu.

Kasnije mu je ta kazna povećana na šest mjeseci.

Stanišić je, kako se navodi u nepravosnažnoj presudi, izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, jer je učinio više istovrsnih krivičnih djela.

Povezani članci

09. Jul 2019.

Stanišiću povećana kazna za napad na Demokrate

Bonus video: