SNP Cetinje: Lokalna vlast obećavala mnogo, nije ispunila skoro ništa

U SNP-u vjeruju da će Cetinjani nerealizovane investicije "imati na umu kad budu izašli na izbore"

1849 pregleda 3 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Predstojeći lokalni izbori na Cetinju prilika su da građani učine nešto za sebe i generacije koje dolaze, poručili su iz tamošnjeg odbora Socijalističke narodne partije (SDP).

Iz te partije su ukazali na neispunjena obećanja u proteklom periodu, rekavši kako su sigurni da će Cetinjani nerealizovane investicije "imati na umu kad budu izašli na izbore."

"Svjedoci smo da proteklih decenija građani Prijestonice znaju samo šta je jad i muka, siromaštvo i odbačenost. Danas na Cetinju rade samo kafići i kladionice, eventualno bankarske filijale i šalteri za plaćanje računa. Od fabrika i proizvodnje ne radi ništa. Nije da nema ko da radi, ima omladine koja bi rado radila, ali nemaju gdje jer aktuelna DPS vlast već godinama ne čini ništa kako bi stvorila minimalne pretpostavke za pokretanje proizvodnje u ovom gradu", saopšteno je iz cetinjskog SNP-a.

Cetinje, kako su kazali, od vremena “Oboda”, “Košute”, “Tare” i “Bojane”, fabrika koje su zapošljavale više od 7.000 radnika, bilježi samo "propadanje i nazadovanje".

"Obećavala je vlast na Cetinju mnogo, ali gotovo ništa nije ostvarila. Još se Cetinjani sjećaju obećanja da će se u gradu pod Lovćenom otvoriti fabrika čokolade, fabrika industrijske konoplje, žičara koja bi povezala Cetinje i Kotor, kao i da će se Ministarstvo vanjskih poslova preseliti u Prijestonicu. Ništa od navedenog nije ispunjeno, tako da smo sasvim sigurni da će ove nerealizovane investicije Cetinjani imati na umu kad budu izašli na izbore. Ovog puta, dragi naši sugrađani, imate izbor. Glasajte za broj 6, listu Socijalističke narodne partije Crne Gore i za ljude koji će učiniti sve da vrate staru slavu našem Cetinju", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: