RP o performansu ispred Ministarstva zdravlja: Sramno aludiranje da su zaraženi koronavirusom namjerno poslati u smrt

"Podrška za Ministarstvo zdravlja i sve zdravstvene institucije, naročito za ljekare i medicinsko osoblje koje u teškim vremenima za Crnu Goru i cijeli svijet, pokazuje ogromne napore u suzbijanju posljedica koronavirusa", kazali su iz RP

2034 pregleda 7 komentar(a)
RP, Foto: RP
RP, Foto: RP

Jučerašnji performans ispred Ministarstva zdravlja, neka služi na čast izvršiocima i nalogodavcima, s obzirom da naši ljekari u jeku epidemije, biju najtežu bitku za život svakog pacijenta, saopšteno je danas iz Radničke partije (RP).

"Crna Gora kao i većina evropskih gradova prolazi težak talas epidemije Kovida 19. Performans, koji je neuspjelo pokušao da bude iskopiran i upoređen sa tragično nastradalim Jevrejima u Pešti koji su dovođeni na obalu Dunava i strijeljani nakon što su morali da sazuju cipele, jeftin je trik, i sramno aludiranje da su pacijenti zaraženi koronavirusom namjerno poslati u smrt", ističe se u saopštenju RP.

Iz RP na čijem čelu je Maksim Vučinić su dodali da je "nekada prosto nevjerovatno na šta su sve spremne pristalice bivšeg režima, ne birajući načine ni sredstva, da iskažu nezadovoljstvo sa svim aktivnostima nove vlasti, često kroz neprimjerene postupke unižavajući sebe i one koje predstavljaju".

"Podrška za Ministarstvo zdravlja i sve zdravstvene institucije, naročito za ljekare i medicinsko osoblje koje u teškim vremenima za Crnu Goru i cijeli svijet, pokazuje ogromne napore u suzbijanju posljedica koronavirusa", zaključuje se u saopštenju RP.

Bonus video: