SNP: Dokazali smo da trenutna parlamentarna većina i te kako vodi računa o djeci

Navode da je to samo početak, a da će SNP nastaviti da vodi brigu o djeci i uvijek biti tu da podrže svako rješenje i inicijativu koji su usmjereni na poboljšanje njihovog statusa

2509 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Arhiva Vijesti
Foto: Arhiva Vijesti

Djeca su najveći dar i najveće bogatstvo naše države i prema njima se moramo odnositi sa posebnom odgovornošću i senzibilitetom, poručili su iz Socijalističke narodne partije (SNP) povodom 20. novembra Međunarodnog dana djeteta.

"Pandemija koronavirusa i ekonomska kriza koja je prati skrenuli su pažnju sa najmlađih članova naše zajednice na neko vrijeme. Ipak, usvajanjem važnih zakonskih rješenja kojima smo djeci do šest godina obezbijedili dječiji dodatak, a osnovcima besplatne udžbenike, dokazali smo da trenutna parlamentarna većina i te kako vodi računa o djeci Crne Gore", kazali su.

Navode da je to samo početak, a da će SNP nastaviti da vodi brigu o djeci i uvijek biti tu da podrže svako rješenje i inicijativu koji su usmjereni na poboljšanje njihovog statusa.

"Mir, bezbjednost i suživot ne mogu se postići bez poštovanja prava naše djece. Oni će jednog dana biti odrasli ljudi. Stoga, način na koji štitimo djecu uticaće na to kako će oni štititi Crnu Goru i svoju djecu u ne tako dalekoj budućnosti", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: