Medojević: Nedostatak brige dosadašnje lokalne vlasti rezultirala nepostojanjem parkinga za vrtić

"Stoga, Demokrate će po preuzimanju vlasti izgraditi parking za potrebe vrtića sa svim potrebnim mobilijarom i osvjetljenjem, kako bi se svim korisnicima vrtića pružio bezbjedan i ugodan boravak u blizini ove veoma važne ustanove", dodala je Medojević

1757 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Nedostatak brige dosadašnje lokalne vlasti za građane Mojkovca rezultirao je i nepostojanjem parkinga za potrebe vrtića, a "Jevrosima Jevra Rabrenović“ i njeni članovi, kako stariji tako i oni najmlađi nisu zaslužili da budu zapostavljeni.

To je saopštila kandidatkinja za odbornicu u Skupštini Opštini Mojkovac Sava Medojević i dodala da Demokrate po preuzimanju vlasti u opštini Mojkovac "neće imati takav odnos ni prema jednom građaninu, a naročito ne prema najmlađima".

Dodaje i da uslovi u kojima rastu, a posebno njihova bezbjednost, "su ključni faktor kojem će se posvetiti nova lokalna uprava".

"Stoga, Demokrate će po preuzimanju vlasti izgraditi parking za potrebe vrtića sa svim potrebnim mobilijarom i osvjetljenjem, kako bi se svim korisnicima vrtića pružio bezbjedan i ugodan boravak u blizini ove veoma važne ustanove. Samim tim biće obezbijeđen i parking za potrebe osnovne škole „Aleksa Đilas Bećo“ (zgrada B i C), koju pohađaju njeni najmlađi članovi", navodi se u saopštenju Medojević.

Ona ističe da će osim navedenog, adekvatno riješiti i problem sa stepeništem u blizini te dvije ustanove, koje djeca koriste svakodnevno.

"Obezbijedićemo sigurniji prilaz školi i vrtiću, a isto tako olakšati nesmetano odvijanje saobraćaja. Brinemo za sve, čuvamo najmlađe", navodi Medojević.

Bonus video: