Kljajić predsjednica beranskog DPS-a

"Poručujem da će partija pod mojim rukovodstvom biti otvorena za sve ljude koji su spremni da daju doprinos u izgradnji evropske, građanske i antifašističke Crne Gore", navela je Kljajić

11498 pregleda 31 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Lidija Kljajić izabrana je za predsjednicu Opštinskog odbora te partije u Beranama.

U saopštenju beranskog DPS-a naveli su da su izborom spremni da se oslobode "hipoteka prošlosti" i da realno sagledaju političku situaciju.

"Jasno smo razumjeli poruku građana 30. avgusta i odlučno smo krenuli u proces reformi naše partije koji je započet na Kongresu početkom ove godine", kazala je Kljajić.

Ona je najavila da se u narednom periodu očekuje izbor Izvršnog odbora, kao i izbor rukovodstva Savjeta mladih i konferencija Alijanse žena.

"Poručujem da će partija pod mojim rukovodstvom biti otvorena za sve ljude koji su spremni da daju doprinos u izgradnji evropske, građanske i antifašističke Crne Gore", navela je Kljajić.

Iz OO DPS Berane su saopštili da je sastanku pored članova Opštinskog odbora, prisustvovao i koordinator ispred Predsjedništva Demokratske partije socijalista Crne Gore Predrag Bošković.

Bonus video: