Rajković Đukanoviću: Dok ste vodili "rat za mir", progonili Muslimane, ja nisam bio ni rođen

"Što se tiče 2006. godine, tada sam imao svega desetak godina i logično, nisam mogao ni glasati na referendumu, tako da meni i dobrom dijelu mladih SNP ne možete zalijepiti tu etiketu"
312 pregleda 12 komentar(a)
Miloš Rajković, Foto: SNP
Miloš Rajković, Foto: SNP
Ažurirano: 03.11.2017. 17:39h

Socijalisitička narodna partija (SNP) Crne Gore je od prvog dana do danas bila sa svojim narodom i u dobru i zlu, borila se i boriće se za istinsku Crnu Goru koja će biti pravna država i gdje će zakon biti iznad svakog pojedinca, saopštio je danas portparol SNP Miloš Rajković.

"Napominjem da su u tom periodu prvi saradnici predsjednika DPS pljačkali našu državu i iznijeli milione eura iz nje. Nažalost, pravi primjer je predsjednik političkog savjeta DPS Svetozar Marović, koji umjesto da penzionerske dane provodi u Spužu sa ostalim funkcionerima DPS, on je i dalje na slobodi i troši naš novac. To nije Crna Gora za koju se SNP bori", istakao je Rajković.

Portparol SNP je rekao da predsjedniku DPS Milu Đukanoviću i ostalim liderima političkih partija u Crnoj Gori saopštava da je Crna Gora njegova zemlja i jedina kuća.

"Dok ste vi vodili "rat za mir", progonili Muslimane u Crnoj Gori i slično, ja tada nisam bio ni rođen. Što se tiče 2006. godine, tada sam imao svega desetak godina i logično, nisam mogao ni glasati na referendumu, tako da meni i dobrom dijelu mladih SNP ne možete zalijepiti tu etiketu. Istina, da sam učestvovao na referendumu, ne bih krio kako sam glasao, kao što rade neki lideri. Na kraju, poručujem u ime mladih SNP da ćemo se boriti protiv ove vlasti znanjem, pristojnim ponašanjem, dobrim argumentima, hrabrošću i spremnošću da preuzmemo odgovornost za vođenje Crne Gore za dobrobit države i svih građana", kazao je Rajković.

On je poručio Đukanoviću da bude obazriv kada pominje sadašnji podmladak SNP.

"To su djevojke i momci bez mrlja u svojoj karijeri. Što se tiče bivšeg podmlatka, koji je danas u drugim partijama, a od SNP su dobili sve, poručujemo da nas prošlost ne zanima, mi gledamo u budućnost i radimo na jačanju izvornog SNP. Imena mladih , hrabrih, obrazovanih ljudi iz SNP će crnogorskoj javnosti biti dostupna uskoro, jer uveliko radimo na stvaranju jedne od najboljih Asocijacija mladih političkih partija u državi", kazao je Rajković.

Bonus video: