lokalni izbori na cetinju

Jovović: Problemi se mogu rješavati samo zajedničkim snagama

"SDP kao partija koja je uvijek i otvoreno radila samo u interesu Cetinja i mi koji činimo građanski dio liste, garantujemo da ćemo se zalagati svim srcem za Cetinje svaki dan! I ovo je jedino predizborno obećanje", kazao je Jovović

2219 pregleda 3 komentar(a)
Jovović, Foto: SDP
Jovović, Foto: SDP

Socijaldemokratska partija (SDP) je prihvatanjem zajedničkog nastupa sa građanima na lokalnim izborima na Cetinju širom otvorio vrata za svakoga ko želi da da doprinos prijestonici, što je izuzetno dobar pristup jer je problema previše, a mogu se rješavati samo zajedničkim snagama, kazao je kandidat za odbornika na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje" Mirko Jovović.

"Do sada nijesam bio uključen u političke procese po bilo kom osnovu. I ovo sada ne doživljavam kao takvo. Koncept i ideja liste 'SDP i Građani - Svim srcem za Cetinje', ljudi koji je čine, njihovo obrazovanje i stručnost vam jednostavno nameću izbor. Kod svakog pojedinačno se osjeća pozitivna energija i iskrena želja da svoje znanje daju kako bi naš grad bio ljepše mjesto za život. Tu energiju želimo da prenesemo i na naše sugrađane."

"Sa druge strane SDP je prihvatio zajednički nastup i širom otvorio vrata za svakoga ko želi da da doprinos Cetinju. Ovo je jako dobar pristup jer problema je previše a njih možemo početi da rješavamo samo zajedničkim snagama. SDP kao partija koja je uvijek i otvoreno radila samo u interesu Cetinja i mi koji činimo građanski dio liste, garantujemo da ćemo se zalagati svim srcem za Cetinje svaki dan! I ovo je jedino predizborno obećanje. Nakon svih ovih godina, izbora, neispunjenih obećanja to je jedino što se može kazati a da se ne uvrijedi bilo koji naš sugrađanin. Sa svim ostalim problemima ćemo se boriti ukoliko nam date povjerenje i raditi na dobrobit našeg Cetinja", saopštio je Jovović.