Ljamović mijenja Osmanovića?

Ljamović je dugogodišnji funkcioner DPS, član partije je od 1998, u dva mandata bio je podpredsjednik mladih, bio je šef odborničkog kluba u lokalnom parlamentu, a obavljao je i funkciju šefa službe žaštite i zajedničkih poslova

10481 pregleda 4 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Direktor Vodovoda Arijan Ljamović najozbiljniji je kandidat da preuzme ulcinjski odbor DPS, saznaju "Vijesti" iz izvora bliskih vrhu ulcinjskog odbora partije.

Osim Ljamoviću, OO DPS u ponedjeljak veče verifikovao je i kandidature aktuelnom šefu OO Seadu Osmanoviću, predsjedniku Opštine Sandru Daboviću, profesorici u Muzičkoj školi Ljiljani Čović, direktoru banke Dritonu Lunjiju, direktoru Ulcinjske rivijere Bojanu Đakonoviću i sekretrarki za upravu i društvene djelatnosti Pranveri Suljić.

Uprkos raspoloženju u ulcinjskom odboru, zadnju riječ o tome ko će voditi OO najjužnije opštine u narednom pariodu, za desetak dana, daće centrala DPS u Podgorici.

Ljamović je dugogodišnji funkcioner DPS, član partije je od 1998, u dva mandata bio je podpredsjednik mladih, bio je šef odborničkog kluba u lokalnom parlamentu, a obavljao je i funkciju šefa službe žaštite i zajedničkih poslova.

Osmanović, kao i Dabović, predmet su istrage SDT povodom navodno nezakonitog, partijskog zapošljavanja u organima lokalne uprave u Ulcinju. SDT je protiv Osmanovića i još pet visokih zvaničnika Opštine, nedavno Višem sudu podnio optužni predlog zbog sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj.

Slučaj Dabovića, pod lupom SDT je od kraja maja, kada ga je preuzelo od ODT Ulcinj, shodno odluci Vrhovnog državnog tužilaštva.

Koordinatori DPS za Ulcinj od nedavno su Leon Đokaj i Drita Llolla.

Đokaj je član Predsjedništva, a Llolla članica Izvršnog odbora stranke Đukanovića.

Radom Odbora u Ulcinju, prije njih koordinirao je Aleksandar-Saša Bogdanović, koji sada obavlja funkciju generalnog sekretara DPS-a.

Bonus video: