SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje

Popivoda: Napraviti iskorak i pokrenuti točak promjena

"Događaji iz bliske prošlosti, a i trenutka koji živimo, kao kulminacija svega onoga što nam se kreira posljednjih 30 godina, su doveli do tačke u kojoj je postalo nepodnošljivo koliko se politika bavi svima nama"

880 pregleda 1 komentar(a)
Popivoda, Foto: SDP
Popivoda, Foto: SDP

Danas nije pitanje da li će se neko baviti politikom ili ne, već je pitanje jesmo li spremni boriti se za goli opstanak Cetinja, Crne Gore i Crnogoraca, kazao je kandidat za odbornika na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje" Ivan Popivoda.

Rekao je da su događaji iz bliske prošlosti, a i trenutka koji živimo, kao kulminacija "svega onoga što nam se kreira posljednjih 30 godina", doveli "do tačke u kojoj je postalo nepodnošljivo koliko se politika bavi svima nama".

"Kroz prepoznavanje i dijeljenje istih vrijednosti nastala je ideja o udruživanju 'stranačkog' i 'nestranačkog', kao nov koncept koji Cetinju treba da donese prijeko potrebne promjene. Ugaoni kamen tog koncepta čini odnos prema partitokratiji koja je glavni uzrok posrnuća ovog prelijepog i gordog grada. Želja i namjera nam je da kao vodeći činilac buduće gradske uprave svim pametnim i vrijednim ljudima omogućimo da radimo i skupa doprinesemo oporavku i obnovi naše Prijestonice (nadam se u ne tako dalekoj budućnosti i novog-starog Glavnog grada), jer samo udruženi možemo do cilja - do Evropskog, a na crnogorskim vrijednostima sazdanog Cetinja", saopštio je Popivoda.

"Znam da je izborna lista 'Svim srcem za Cetinje' najbolja politička ponuda građanima Cetinja za predstojeće izbore. Ukoliko nam naši dragi sugrađani ukažu povjerenje i daju potrebnu podršku, vjerujem da ih ljudi predstavljeni kroz izbornu listu 'Svim srcem za Cetinje', zajedno sa svima onima koji su i koji će i dalje na razne načine davati snažnu podršku zajedničkom cilju, neće iznevjeriti i da će napraviti iskorak i pokrenuti točak promjena. Predugo se Cetinjem vladalo iz Titograda/Podgorice, vakat je da se Cetinjem počne ponovo upravljati iz Cetinja. Do nas je... Zato, 'Svi(m) srcem za Cetinje'," zaključuje se u saopštenju.