Ivanović: Nećemo ignorisati potrebe naših sugrađana, izgradićemo funkcionalan parking za stanare Rudarskog naselja

"Ovaj dio grada obogatićemo uređivanjem zelenih površina, uz obavezno postavljanje odgovarajućeg mobilijara i kvalitetnog osvjetljenja", istakao je Ivanović

2832 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Kandidat za odbornika Demokrata u Mojkovcu Milan Ivanović izjavio je da se stanari zgrada koje se nalaze u Rudarskom naselju suočavaju sa "neuređenim i nedovoljnim" brojem parking mjesta.

"Već godinama suočeni sa problemom parkinga, mještani Rudarskog naselja nisu naišli na razumijevanje dosadašnje lokalne vlasti. Usled nepristupačnosti i slabo uređenog prostora stanari su često primorani da se parkiraju na samim ulazima zgrada, čime ometaju normalno funkcionisanje i ugrožavaju svoju i bezbjednost svojih komšija,'' kazao je Ivanović u svom saopštenju.

Dodao je i da će, kao buduća odgovorna vlast, koja će biti isključivo u službi građana Mojkovca, za jedan od prioriteta postaviti izgradnju funkcionalnog parkinga.

"Time ćemo se pobrinuti za bezbjednost svih stanara, ali i učesnika u saobraćaju", poručio je on.

Ivanović objašnjava da u naselju ne postoje ni uređene zelene površine, pa da će zato ovaj dio grada obogatiti uređivanjem zelenih površina, uz obavezno postavljanje odgovarajućeg mobilijara i kvalitetnog osvjetljenja.

"Stvorićemo siguran i prijatan ambijent, kojim će se stanari rudarskih zgrada ponositi", istakao je kandidat za odbornika Demokrata u Mojkovcu.

Bonus video: