"Ne damo Mojkovac" ZBM-u: Naše učešće u političkoj trci je realnost koja vama očigledno ne prija

"U svojim redovima smo okupili ugledne i sposobne sugrađane koji su spremni da se bezuslovno bore za zajednički interes. Ta činjenica ne treba da vas plaši, već šta više očekivali smo da se radujete budućoj saradnji sa nama"

8556 pregleda 15 komentar(a)
"Ne damo Mojkovac", Foto: Ne damo Mojkovac
"Ne damo Mojkovac", Foto: Ne damo Mojkovac

Grupa građana "Ne damo Mojkovac" poručila je da saopštenje koalicije "Za budućnost Mojkovca" (ZBM) koju predvodi Demokratski front (DF) nema utemeljenja u stvarnosti i da građani Mojkovca to i znaju.

Oni su reagovali na jučerašnje saopštenje koalicije ZBM u kome se između ostalog navodi da "djeca predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića i pojedini ministri napadima na ZBM direktno rade za DPS (Demokratska partija socijalista)".

"U finalu kampanje žalosno je vidjeti da ste se i vi obrušili na našu grupu građana, i uporedno sa DPS-om čiji je politički kraj izvjesan. Vaše saopštenje nema utemeljenja u stvarnosti, a građani Mojkovca to i znaju. Povod je svima jasan, a to je što u svojim redovima smo okupili ugledne i sposobne sugrađane koji su spremni da se bezuslovno bore za zajednički interes. Ta činjenica ne treba da vas plaši, već šta više očekivali smo da se radujete budućoj saradnji sa nama. Naše učešće u političkoj trci je realnost koja vama očigledno ne prija, ali našim sugrađanima je potreba", ističe se u saopštenju Grupe građana "Ne damo Mojkovac" .

Oni su poručili da će kampanju u kojoj su kako navode vidno osvojili veliki broj simpatija sugrađana završiti kako su i započeli "konkretno i realno, sigurni u uspjeh petog decembra i sigurni da dolaze novi i bolji dani za naš Mojkovac".

Bonus video: