Lajčak: SNP da iskoristi svoje iskustvo, konstruktivni i pragmatični pristup na dobrobit Crne Gore

"Predsjednik Joković je istakao opredjeljenje SNP da bude dio rješenja problema sa kojima se kao država suočavamo i da dâ maksimalan doprinos na prevazilaženju prepreka na evropskom putu", navodi se

18073 pregleda 38 komentar(a)
Lajčak, Foto: BETAPHOTO
Lajčak, Foto: BETAPHOTO

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković i predsjednik Kluba poslanika SNP Dragan Ivanović sastali su se sa Miroslavom Lajčakom, specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga pitanja u regionu Zapadnog Balkana.

Kako navode u saopštenju, tema sastanka bila je aktuelna politička situacija u Crnoj Gori, s posebnim akcentom na ispunjavanje obaveza Crne Gore u pregovaračkom procesu sa Evropskom unijom.

"Predsjednik Joković je istakao opredjeljenje SNP da bude dio rješenja problema sa kojima se kao država suočavamo i da dâ maksimalan doprinos na prevazilaženju prepreka na evropskom putu. Gospodin Lajčak je izrazio zadovoljstvo susretom, ukazujući na dugu tradiciju umjerenih političkih stavova koje SNP baštini u Crnoj Gori. Izrazio je očekivanje da će SNP iskoristiti svoje iskustvo, konstruktivni i pragmatični pristup na dobrobit Crne Gore", piše u saopštenju SNP.

Bonus video: