"Građani ne žele da žive u srednjem vijeku"

DPS Mojkovac: Delić će nakon izbora biti u mogućnosti da "sanira" samo svoju koaliciju

Građani Mojkovca ni do danas nisu čuli koja su to konkretna ulaganja u razvoj grada koja je nosilac liste "Za budućnost Mojkovca" najavljivao, navode iz DPS-a

3465 pregleda 6 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Mojkovački odbor Demokratske partije socijalista (DPS) reagovao je povodom jučerašnjih navoda nosioca liste "Za budućnost Mojkovca" Veska Delića, kazavši da građani Mojkovca ni do danas nisu čuli koja su to konkretna ulaganja u razvoj grada koja je Delić najavljivao.

Poručili su da će Delić nakon lokalnih izbora 5. decembra "biti u mogućnosti da 'sanira' samo svoju koaliciju".

"Mi zaista nijesmo iznenađeni čak i razumijemo gospodina Delića u kakvom se problemu našao prilikom sastavljanja izbornog programa, jer treba izmisliti nešto što DPS već nije uspješno realizovao. Nekako je trebalo prevazići takav problem pa se Delić po uzoru na svoje ideološke vođe okrenuo napadima na DPS i njegove članove. Iza svakog našeg čovjeka stoji njegov lični porodični i profesionalni integritet koji prljavom kampanjom ne možete narušiti. Bolje bi bilo da ste se na vrijeme pozabavili svojim strukturama i njihovim reputacijama u gradu", saopštili su iz mojkovačkog DPS-a.

"Ono što je sigurno poslije 30.avgusta, jeste da su građani uvidjeli kakvom ih stranputicom može odvesti DF i ostali poslušnici koji služe tuđim interesima, a koji će ostati upamćeni u istoriji Crne Gore kao izdajnici svoje države i naroda. Građani Crne Gore i Mojkovca ne žele da žive u srednjem vijeku, a to je jedino što politika DF-a, i ove kleronacionalističke i izdajničke Vlade može da im ponudi. Sa uspješnim timom sposobnih ljudi posvećenih našem Mojkovcu i našim građanima, dokazaćemo poslije 5. decembra, da uvijek možemo i više i bolje, jer Mojkovac je naša kuća, a Crna Gora je naša država i nikada nećemo služiti tuđim interesima", zaključuju iz DPS-a.