"još jedan primjer licemjerja"

DPS Petnjica: Hadžić sprovodi stranačku kampanju zloupotrebom državnih resursa

"Šetajući se po Petnjici, koristeći službeni automobil i tokom vikenda, dajući predizborna obećanja koja su ništa drugo do prazne priče, Hadžić otvoreno potcjenjuje inteligenciju građanki i građana", navodi se u njihovom saopštenju.

1940 pregleda 4 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Službeni automobil Uprave za dijasporu uočen ispred prostorija Stranke pravde i pomirenja u Petnjici dokaz je nastavka zloupotrebe pozicija uhljebljenih eksperata, u svrhu promocije njihovih partija, u sedmici pred izbore u našoj opštini, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Petnjica.

"Konkretno, direktor Uprave za saradnju sa dijasporom, Seid Hadžić sprovodi klasičnu funkcionersku kampanju, očigledno ne poštujući preporuke OEBS i ODIHR koje se odnose na ovakvo ponašanje. Šetajući se po Petnjici, koristeći službeni automobil i tokom vikenda, dajući predizborna obećanja koja su ništa drugo do prazne priče, Hadžić otvoreno potcjenjuje inteligenciju građanki i građana", navodi se u njihovom saopštenju.

foto: DPS

Smatraju da je to "još jedan primjer licemjerja" i očigledan dokaz da oni koji su dizali glas protiv funkcionerskih kampanja, sad "besramno zloupotrebljavaju državne resurse", a sve u cilju sprovođenja partijske kampanje kako bi pridobili koji glas više.

"Uzalud se nadaju, ovakvim bahatim ponašanjem samo pokazuju zašto građani Petnjice ne treba za njih da glasaju", smatraju iz DPS-a Petnjica.