Latić: Na listi SD-a najveći broj mladih, predstavljamo osvježenje na političkoj sceni Petnjice

Latić smatra da su mladi uzdanica razvoja i da zaslužuju mnogo više pažnje, te da se zbog toga na njihovoj listi nalazi "veliki broj perspektivnih mladih ljudi",a to su kako navodi mladi koji žive u Petnjici i spremni su da daju doprinos razvoju grada

1130 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate
Foto: Socijaldemokrate

Socijaldemokrate Petnjice ističu značaj ulaganja u mlade, kao najveći potencijal našeg društva, saopštio je kandidat na listi "Socijaldemokrate Crne Gore - Petnjica mora bolje" Refik Latić.

Latić smatra da su mladi uzdanica razvoja i da zaslužuju mnogo više pažnje, te da se zbog toga na njihovoj listi nalazi "veliki broj perspektivnih mladih ljudi",a to su kako navodi mladi koji žive u Petnjici i spremni su da daju doprinos razvoju grada.

"Zajedničkim snagama sa starijim i iskusnijim kolegama ćemo se boriti da u Petnjici stvorimo ambijent pogodan za ostvarivanje potencijala svakoga od nas. Naš program u značajnoj mjeri se bavi potrebama i pitanjima mladih. Stoga smo predvidjeli podršku za mlade koji žele da se bave biznisom, vrednovanje talentovanih pojedinaca, obogaćivanje kulturne i umjetničke ponude, afirmisanje perspektivnih sportista, otvaranje sportskih objekata i mnoge druge projekte i aktivnosti koji za cilj imaju otvaranje novih radnih mjesta i poboljšanje uslova života u našoj opštini, a podstakli bi mlade da ostaju u Bihoru i ovdje zasnivaju porodice i planiraju budućnost", navodi se u njegovom saopštenju.

Latić ističe da vjeruje da će veliki broj mladih podržati njihovu listu, jer su pokazali "da nam je stalo do omladinske populacije" i kao lista na kojoj se nalazi najveći broj mladih ljudi predstavljamo osvježenje na petnjičkoj političkoj sceni.

"Pozivam sve sugrađanke i sugrađane koji vjeruju da budućnost pripada mladima i da Petnjica mora bolje i brže da se razvija, da nam na decembarskim izborima ukažu povjerenje, a mi ćemo se truditi da nakon 5. decembra pokažemo da je zaista nada u mladima", saopštio je Latić.

Bonus video: