nedostatak javnog prevoza opterećuje sugrađane Petnjice

Skenderović: Nova snaga će uspostaviti javni prevoz u Petnjici

"Mi i dalje zavisimo od taksija ili tuđe dobre volje, što posebno pogađa one na udaljenijim područjima. Nedopustivo je da smo danas u goroj situaciji nego prije 50 godina", istakao je on

2495 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Nova snaga predvođena Demokratama prepoznala je pregršt problema u Petnjici, i nude odgovarajuća rješenja koja će olakšati život sugrađanki i sugrađana.

Kandidat za odbornika izborne liste "dr Albin Ćeman - Demokrate - Demokratska Crna Gora - NOVA SNAGA" Amel Skenderović

"Dolaskom DPS-a na vlast ukinuta je i posljednja linija javnog prevoza Savin Bor – Berane. Svi smo se radovali osamostaljenju nase opštine i nadali da će taj status poboljšati životni standard svih nas. Evidentno je da je nezainteresovanost DPS uprave dovela do toga da se Petnjica vrati 50 godina unazad, ali tada je za razliku od trenutnog stanja, javni prevoz redovno funkcionisao", ističe Skenderović.

On navodi da nedostatak javnog prevoza opterećuje sugrađane, otežava funkcionisanje i uzrokuje značajna finansijska izdavanja za taksi prevoz, kao i gubitak dragocjenog vremena.

"Danas u Petnjici nemamo osnovne uslove za putovanje kakvi priliče modernom vremenu. Prvo su nam ukinuli sve linije, a onda osam godina obećavali javni prevoz, međutim, mi i dalje zavisimo od taksija ili tuđe dobre volje, što posebno pogađa one na udaljenijim područjima. Nedopustivo je da smo danas u goroj situaciji nego prije 50 godina. Nova lokalna uprava biće servis svih građana! Vratićemo javni prevoz u Petnjicu, kako ne bi morali da zavisite od tuđih prevoznih sredstava da bi zadovoljili svoje osnovne potrebe. Zato, za nove projekte i novu Petnjicu – zaokružite šesticu!", kazali su.

Preporučujemo za Vas