Nenezić na čelu Socijaldemokrata Bar, predložili Šehovića za novog predsjednika partije

"Funkciju potpredsjednika Opštinskog odbora (OO) SD Bar u narednom periodu obavljaće Nedeljko Lale Čović, Bećir Berjašević, Danilo Orlandić i Milena Đonović, dok je za sekretara OO SD Bar izabran Stefan Šušter",

4962 pregleda 7 komentar(a)
Nenezić, Foto: Socijaldemokrate
Nenezić, Foto: Socijaldemokrate

Socijaldemokrate (SD) Bar su na II konvenciji, koja je održana elektronskim putem izabrali novi Opštinski odbor koji broji 98 članova, a isti je jednoglasno za predsjednika izabrao Branislava Baneta Nenezića, saopšteno je danas iz SD.

U saopštenju se dodaje da je na predlog Nenezićaa izabrano i novo rukovodstvo.

"Funkciju potpredsjednika Opštinskog odbora (OO) SD Bar u narednom periodu obavljaće Nedeljko Lale Čović, Bećir Berjašević, Danilo Orlandić i Milena Đonović, dok je za sekretara OO SD Bar izabran Stefan Šušter", piše u saopštenju. U saopštenju piše i da je SD Bar za novog predsjednika SD Crne Gore jednoglasno predložio Damira Šehovića.

"Jednoglasno je donijeta i odluka da počasni predsjednik OO SD Bar bude Mićo Orlandić - jedan od utemeljivača socijaldemokratije u Baru i Crnoj Gori", piše u saopštenju. Nenezić je kazao da Socijaldemokrate u Baru i Crnoj Gori okreću novi list u svom političkom djelovanju.

"Pridržavajući se osnovnih načela zbog kojih smo i osnovani - građanskog, multietničkog, multikonfesionalnog i sekularnog Bara i Crne Gore. Te vrijednosti, uz proaktivan pristup rješavanju nagomilanih ekonomskih problema naših sugrađana/ki, biće dominantno u fokusu našeg bavljenja politikom. Podmlađivanjem partijskog rukovodstva i Opštinskog odbora, inovativnim idejama i njihovom realizacijom od strane naših dosljednih članova, sigurni smo da smo na dobrom putu da ponovimo odličan rezultat na prethodnim lokalnim izborima u Baru. Naš zadatak će u narednom periodu biti da predložimo što bolji izborni program u kojem će se naći svi oni problemi sa kojima se susreću naši sugrađani/ke i realan plan za njihovo otklanjanje kao i valorizacija svih prirodnih resursa po kojima je naš grad poznat", rekao je Nenezić.

Po njegovim riječima, cilj im je da kroz nove ideje, poboljšaju status Bara kao turističke destinacije, a samim tim i status svih građana.

"Mladi sastav Opštinskog odbora pojačan ljudima sa dugogodišnjim iskustvom u bavljenju politikom i privredom, sa pravom daju optimizam da ćemo i uspjeti u svojim ciljevima" poručio je Nenezić.

Bonus video: