Ćeman: Radićemo u najboljem interesu Petnjice i svih njenih stanovnika

"Naša lista je spoj mladosti i iskustva, što ukazuje na to da smo spremni da osluškujemo potrebe mladih, idemo u korak sa vremenom i okrenemo se budućnosti, ali i znanje i iskustvo starijih Socijaldemokrata stavimo na raspolaganje razvoju naše Petnjice", rekao je Ćeman

1851 pregleda 3 komentar(a)
Ćeman, Foto: SD Petnjica
Ćeman, Foto: SD Petnjica

Socijaldemokrate su u prethodnom periodu kvalitetnim inicijativama i produktivnim i konstruktivnim učešćem u radu lokalnog parlamenta zavrijedile povjerenje značajnog broja sugrađanki i sugrađana. To nam daje vjetar u leđa da nastavimo da se zalažemo za napredak i radimo u interesu Petnjice i svih njenih stanovnika, ali s druge strane predstavlja odgovornost, jer težimo da opravdamo ukazano povjerenje i očekivanja onih koji poput nas smatraju da Petnjica mora bolje.

To je kazao Isljam Ćeman, kandidat za odbornika na listi "Socijaldemokrate Crne Gore - Petnjica mora bolje".

"Na našoj listi su kredibilni ljudi, predstavnici svih djelova Bihora. Ljudi koji se ne plaše da preuzmu odgovornost. Takođe, naša lista je spoj mladosti i iskustva, što ukazuje na to da smo spremni da osluškujemo potrebe mladih, idemo u korak sa vremenom i okrenemo se budućnosti, ali i znanje i iskustvo starijih Socijaldemokrata stavimo na raspolaganje razvoju naše Petnjice", rekao je Ćeman.

Ističe da su ciljevi koje su postavili ostvarivi u narednom četvorogodišnjem mandatu, jer su za njih kvalitetna zdravstvena zaštita koja je dostupna svima, bolja saobraćajna povezanost i putna infrastruktura, podsticanje preduzetništva, lokalna samouprava otvorena za građane, poljoprivreda i turizam kao okosnice razvoja, nisu samo floskule, već imperativ i obaveza koju moraju ispuniti.

"Bićemo otvoreni za saradnju sa svima koji žele dobro Bihoru, našoj dijaspori ćemo posvetiti pažnju koju zaslužuje, a građanima nudimo iskreno partnerstvo da gradimo bolju, ljepšu i perspektivniju Petnjicu", zaključio je Ćeman.

Bonus video: