odlučeno na sjednici opštinskog odbora

Moškov novi predsjednik kotorskog DPS-a

Iz DPS-a su rekli da je u dosadašnjoj karijeri Moškov pokazao izvanredne rezultate, vizionarstvo, liderske i ljudske kvalitete, koji su garant reformskog procesa koji sprovodi ta partija

4322 pregleda 5 komentar(a)
Moškov, Foto: DPS
Moškov, Foto: DPS

Diplomirani elektro inženjer Neđeljko Moškov izabran je za novog predsjednika Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Kotor, saopšteno je iz te partije.

Moškov je na tu funkciju izabran na sjednici kotorskog odbora DPS-a, koja je održana u utorak.

Iz DPS-a su kazali da je Moškov član OO Kotor od 2011. godine.

On je bio odbornik u Skupštini opštine Kotor u dva navrata, i to 2012. do 2016. i od 2017. do 2019. godine.

Iz DPS-a su rekli da je u dosadašnjoj karijeri Moškov pokazao izvanredne rezultate, vizionarstvo, liderske i ljudske kvalitete, koji su garant reformskog procesa koji sprovodi ta partija.

Moškov, kako su naveli iz te partije, preuzima funkciju u najtežim momentima u novijoj političkoj istoriji Crne Gore i Kotora, kada se, kako su ocijenili, urušavaju temelji državnosti i put razvoja cjelokupnog društva.

Iz DPS-a su kazali da su sigurni da će, sa novom energijom, liderstvom i posvećenim radom, Crna Gora ponovo biti primjer demokratskog društva, suživota i poštovanja među građanima i građankama.

“Kao i da će evropska integracija, ekonomske teme i povećanje standarda života naših građana zamijeniti retrogradne ideje koje sprovodi sadašnja vlast, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su poručili da odlučno nastavljaju da sprovode reforme kako bi spremno odgovorili svim političkim procesima koji očekuju Crnu Goru na njenom putu evropskih integracija i prosperiteta cjelokupnog društva.