Demokrate: DPS za glasanje u Mojkovcu angažuje aktiviste iz Kolašina

"Da je kriminogeni DPS organizacija nesposobna i nevoljna za bilo kakvu transformaciju u politički subjekt koji bi se bavio politikom na zakonit i demokratski način to odavno zna svako u Crnoj Gori"

13128 pregleda 40 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora saopštila je da Demokratska partija socijalista (DPS) za glasanje na lokalnim izborima u Mojkovcu "angažovali" svoje aktiviste iz Kolašina.

Prema tvrdnjama Demorkata upisani u birački spisak pred lokalne izbore su "mnogi poznati aktivisti ili sinovi kolašinskih funkcionera DPS-a koji žive i rade u Kolašinu" koji su sada "na privremenom glasanju u Mojkovcu"

"Da je kriminogeni DPS organizacija nesposobna i nevoljna za bilo kakvu transformaciju u politički subjekt koji bi se bavio politikom na zakonit i demokratski način to odavno zna svako u Crnoj Gori. U prilog tome ovih dana govore i njihove predizborne aktivnosti u Mojkovcu gdje su za glasanje masovno angažovani takozvani "novi Mojkovčani" koji bi prema namjeri DPS-a trebali ovu kvazipartiju da spase ubjedljivog izbornog poraza. Od tih, već čuvenih "novih Mojkovčana" - koji bi dakle Mojkovac trebalo da spase volje Mojkovčana - mnogi su poznati aktivisti ili sinovi kolašinskih funkcionera DPS-a koji žive i rade u Kolašinu, što odlično znaju svi Kolašinci i Mojkovčani, a ima i lica sa kriminalnom prošlošću, a i sadašnjoscu. Među poznatijim "novim Mojkovčanima" su recimo Braunović Mihailo, Toković Almir, Drljević Milan i Toković Šefko", navodi se u saopštenju Demokrata.

Demorate Mojkovac glasaci
foto: Demokratska Crna Gora

Dodaju da "ovim "Mojkovčanima" osim što su istaknuti dugogodišnji aktivisti DPS-a zajedničko je još što su - Kolašinci".

Demorate Mojkovac glasaci
foto: Demokratska Crna Gora

"Kolašinci na privremenom glasanju u Mojkovcu. Poslodavac – zna se. Na fotografijama vidimo Kolašince Almira i Šefka Tokovića, kao i Milana Drljevića, koji su sada "novi Mojkovčani" o čemu svjedoči i fotografija stranice biračkog spiska. Ovakvi primjeri koje Crna Gora živi i prepoznaje svakodnevno su ujedno i najbolja poruka svim onima koji danas usled zaglušujuće medijske halabuke i politikantske graje koja za cilj ima ispiranje mozga lako zaboravljaju da od organizacije koja decenijama izigrava izbornu volju građana, krade izbore, pritiska, ucjenjuje, koja je devastirala državu i privredu teško da iko dobronamjeran bilo šta drugo i može očekivati", navodi se u saopštenju i dodaje:

"Ovo je jednostavno sistem vrijednosti, nepropravljivi, decenijama uvježbavani način djelovanja DPS-a i to je neporeciva činjenica s kojom se može suočiti na samo jedan način: ubjedljivom izbornom pobjedom koja oslikava volju slobodnih građana", zaključuje se u saopštenju Demorkata.

Bonus video: