DPS Petnjica: Odnos vlasti prema Petnjici najbolje prikazan kroz opredijeljena budžetska sredstva

"Dakle, sredstva koja su "navodno „opredijelili“, nijesu ništa drugo nego ostatak sredstava ranije opredijeljenih za investicije, koje u našoj opštini još uvijek nijesu realizovane"

1774 pregleda 11 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Odnos nove državne vlasti prema Petnjici, građanima i građankama koje žive u ovoj opštini, najbolje je prikazan kroz sredstva koja su opredijeljena Kapitalnim budžetom za 2022. godinu, smatraju iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Petnjica.

Iz te partije ističu da iako je budžet "pompezno najavljen", imajući u vidu "nezapamćeno loš odnos" ove vlasti prema lokalnim nivoima, jasno je da će doprinos odlazeće Vlade razvoju Petnjice, pretočen u eure, "biti jednak nuli".

"Dakle, sredstva koja su "navodno „opredijelili“, nijesu ništa drugo nego ostatak sredstava ranije opredijeljenih za investicije, koje u našoj opštini još uvijek nijesu realizovane. Zbog svega, a posebno ove i ovakve bezobzirnosti i tendencioznog zanemarivanja najmlađe crnogorske opštine, građanke i građani Petnjice, pobjeda u nedjelju, staviće tačku na ovo jednogodišnje satiranje i propadanje Crne Gore na svim nivoima", navodi se u saopštenju DPS Petnjica.

Bonus video: