DPS Petnjica: Nastavlja se loša praksa uplitanja stranih faktora

"Očigledno je da se svim sredstvima nastoji ublažiti izborni rezultat, izvijesni poraz koji im predstoji", saopštili su iz te partije

3104 pregleda 5 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Današnje prisustvo Usame Zukorlića na završnoj konvenciji Stranke pravde i pomirenja (SPP) u Petnjici, dokaz je da se nastavlja loša praksa uplitanja stranih faktora, manifestovana kroz uključivanje političara iz susjednih zemalja u izborne kampanje u Crnoj Gori, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Petnjica.

Oni smatraju da je jasno da je za prvu posjetu Zukorlića Petnjici izabran ovaj trenutak pred izbornu tišinu, "jer je SPP svjesna svog lošeg položaja na političkom terenu u našoj opštini".

"Očigledno je da se svim sredstvima nastoji ublažiti izborni rezultat, izvijesni poraz koji im predstoji. No procenti će, na kraju, ipak reći svoje, a kroz njih će Petnjičanke i Petnjičani poslati jasnu poruku da neće dozvoliti da im drugi budu domaćini u svojoj kući, te da nijesu potrebni nikakvi uticaji ljudi sa strane, jer isti nikada nijesu mogli niti će moći odlučivati o sudbini našeg grada", navodi se u saopštenju DPS Petnjica.

Bonus video: