Partija PIR i SKCG podržali Demokrate

”Dragi i poštvani penzioneri, masovno na izbore da date podršku sebi, svojim porodicama i potomstvu, za ljepšu i bolju budućnost Mojkovca zajedno sa Bečićem i Demokratama. Svi koji nam prilaze, a prilazi ih mnogo, dobro su došli”, zaključio je Joksimović

2341 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Partija Penzionera invalida i restitucije (PIR) pozivala je članove i simpatizere, časne i poštene građane Mojkovca da svoj glas na izborima u nedjelju daju Demokratama. I Savez komunista Crne Gore (SKCG) poziva svoje članstvo i simpatizere da glasaju za Demokratsku Crnu Goru na izborima koji će se održati u Cetinju, Mojkovcu i Petnjici.

Predsjednik partije PIR Momo Joksimović kazao je da Mojkovac, nekada ponos varošica, pod DPS vlašću tiho izumire.

”DPS je Mojkovac uništio, stanovništvo nestaje, narod se iseljava. To moramo zaustaviti. Mojkovac, grad sa 11.000 stanovnika, sa nekada skromnom industrijom, sada je zapuštena varošica, siromašna i opustošena. Vratimo život Mojkovcu. To može samo koalicija na čelu sa Demokratama”, poručio je Joksimović.

Penzioneri, oni koji su ovu zemlju gradili, danas, kako kaže Joksimović, na rate umiru.

“Od 127.700 penzionera, u Mojkovcu ih je svega 1.664 penzionera sa prosječnom penzijom od 233,47 eura. Od toga se ne živi, već umire na rate. Vratimo život Mojkovcu, otvarajmo mala i srednja preduzeća, poljoprivrivredna gazdinstva. Vratimo mlade selu, jer bez sela nema ni države”, naveo je Joksimović i dodao da to da to mogu da urade samo najbolji, najpošteniji, samo Demokrate.

”Dragi i poštvani penzioneri, masovno na izbore da date podršku sebi, svojim porodicama i potomstvu, za ljepšu i bolju budućnost Mojkovca zajedno sa Bečićem i Demokratama. Svi koji nam prilaze, a prilazi ih mnogo, dobro su došli”, zaključio je Joksimović.

I Savez komunista Crne Gore poziva svoje članstvo, simpatizere, radničku klasu, omladinu, studente i slobodne intelektualce da glasaju za Demokratsku Crnu Goru i njene kandidate za odbornike na izborima koji će se održati u Cetinju, Mojkovcu i Petnjici.

"Dajući glas ovoj partiji i njenim predstavnicima, dajete glas sebi, svojim porodicama i svim građanima ovih opština, dajete glas boljoj sadašnjosti i budućnosti", poručili su iz Saveza komunista Crne Gore.

Bonus video: