Rajnke razgovarala sa Golubovićem i Sokićem

Ambasadorka je sa saradnicima obišla i novootvorenu stalnu arheološku postavku "Putevima homo-sapiensa", nakon čega je posjetila Termoelektranu Pljevlja

4173 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Goran Malidžan
Foto: Goran Malidžan

Ambasadorka SAD u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke, u pratnji zamjenika šefa političke i ekonomske sekcije Valtera Andonova posjetila je Opštinu Pljevlja gdje je razgovarala sa predsjednikom Opštine Igorom Golubovićem i predsjednikom Skupštine Dragišom Sokićem.

Iz kabineta predsjednika Opštine je saopšteno da je tokom sastanka razgovarano o izazovima sa kojima se suočava Opština Pljevlja u svom radu, sa akcentom na strateške pravce razvoja, investicionim projektima i budućim planovima pljevaljske Opštine.

Sokić je upoznao prisutne sa načinom i ambijentom u kojem funkcioniše lokalni parlament i o najvažnijim odlukama koje su donijete u prethodnom periodu, a koje imaju za cilj podizanje kvaliteta života svakog građanina Pljevalja.

U pratnji predsjednika Opštine, ambasadorka sa saradnicima je obišla i novootvorenu stalnu arheološku postavku "Putevima homo-sapiensa", nakon čega je posjetila Termoelektranu Pljevlja.

Bonus video: