Simić: Velika izlaznost u Mojkovcu pokazatelj da se narod oslobodio

Simić je istakla da građani izađu i daju doprinos demokratiji i slobodi svog grada i države, jasno kažu kakvu budućnost žele, "vi Mojkovčanke i Mojkovčani i da ne pristajete da je drugi biraju umjesto vas"

9956 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Nositeljka izborne liste Demokrata u Mojkovcu Tatjana Simić smatra da je velika izlaznost na lokalnim izborima pokazatelj da se narod osobodio, da želi da sudbinu stavi u svoje ruke i da u političku prošlost pošalje one koji su "vladali netransparentno, nedemokratski i čiji su rezultati nepostojeći".

Ona je pozvala građane da na birališta izađu u što većem broju, jer je, kako kaže, vlast proizišla iz što većeg broja izašlih najbolja i najreprezentativnija, a da je kao takva jedini odraz suštinske volje građana.

Simić je istakla da građani izađu i daju doprinos demokratiji i slobodi svog grada i države, jasno kažu kakvu budućnost žele, "vi Mojkovčanke i Mojkovčani i da ne pristajete da je drugi biraju umjesto vas".

"Ma kakvi da su pritisci onih koji su učinili sve da raznim nečasnim metodama ponište vašu volju, izađite i pokažite im da se Mojkovac ne vodi mimo volje njegovih građana. Pokažite da su Mojkovčani slobodni ljudi, časni ljudi, a da je Mojkovac junački grad. Pokažite im šta je sloboda, i dokažite im da se ona niti može zarobiti, niti uplašiti, niti kupiti", saopštila je nosilac liste mojkovačkih Demokrata.

Bonus video: