Vujović: Sa progresivnim snagama ćemo dati doprinos da se temeljne vrijednosti ovog društva više ne dovode u pitanje

"Građanska, evropska, sekularna i antifašistička Crna Gora nema alternativu", poručili su iz SDP-a

10570 pregleda 45 komentar(a)
Vujović, Foto: SDP
Vujović, Foto: SDP

Građanska, evropska, sekularna i antifašistička Crna Gora nema alternativu, a Socijaldamokratska partija (SDP), u partnerstvu sa svim progresivnim snagama, želi da pruži svoj puni doprinos da te temeljne vrijednosti crnogorskog društva nikada više ne budu dovedene u pitanje, poručio je generalni sekretar te partije Ivan Vujović.

Kazao je da trostruki rast politike SDP-a na Cetinju i skoro dvostruki u Petnjici obavezuje tu stranku da, "kao i uvijek do sada", bude jedan od ključnih stubova "obnovljene državotvorne politike".

Građanska, evropska, sekularna i antifašistička Crna Gora nema alternativu, a SDP, u partnerstvu sa svim progresivnim snagama, želi da pruži svoj puni doprinos da te temeljne vrijednosti crnogorskog društva nikada više ne budu dovedene u pitanje, poručio je Vujović.

"Socijaldemokratska partija se zahvaljuje građanima Cetinja i Petnjice, koji su svojim čistim i iskrenim glasovima i velikom podrškom omogućili SDP-u status najvećeg pobjednika jučerašnjih lokalnih izbora. Istrajna državotvorna i reformska politika SDP-a sve više daje rezultate, a sigurni smo da će građani, umorni od jalove i prizemne politike, sve više cijeniti programske i vrijednosne političke pristupe i otvaranje prostora za građanski progresivni potencijal koji postoji u crnogorskom društvu", navodi se u saopštenju.

Vujović je kazao da je lista “SDP i Građani - Svim srcem za Cetinje” odličan primjer otvorenog građansko – državotvornog koncepta, zasnovanog na jasnoj programskoj viziji i pozitivnom pristupu politici, zbog čega je, kako je kazao, i zavrijedio ogromnu podršku građana Cetinja.

Bonus video: