"bez obzira na lične i partijske animozitete"

SD Mojkovac: Vjerujemo da će određeni subjekti razmisliti prije nego formiraju vlast sa onima koji veličaju Mladića

"Mi smo i dalje jedina od dvije partije koja je zastupljena u lokalnim parlamentima svake opštine u Crnoj Gori"

5583 pregleda 15 komentar(a)
SD, Foto: Socijaldemokrate
SD, Foto: Socijaldemokrate

Socijaldemokrate Mojkovca saopštile su da, i pored činjenice da koalicija kojoj su pripadale nije ostvarila apsolutnu većinu na juče održanim lokalnim izborima u toj opštini, izražavaju zadovoljstvo time što će, kao i do sad, i u narednom periodu biti zastupljeni sa jednim odbornikom u lokalnoj Skupštini. "Vjerujemo i u to da će određeni politički subjekti, bez obzira na lične i partijske animozitete, dobro razmisliti prije nego u Mojkovcu formiraju vlast sa onima koji javno veličaju osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića. Sigurni smo da se da ideja ne oslikava u većinskoj volji građana Mojkovca, ali ni Crne Gore", ističe se u saopštenju SD Mojkovac.

Oni su dodali da izražavaju zadovoljstvo "što su i ovi izbori, kao i prethodna dva ciklusa lokalnih izbora, pokazali da su Socijaldemokrate ukorijenjene u svakoj opštini u Crnoj Gori, bez obzira na to da li nastupale iz vlasti ili opozicije".

"Mi smo i dalje jedina od dvije partije koja je zastupljena u lokalnim parlamentima svake opštine u Crnoj Gori", poručeno je iz mojkovačkog SD.

Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD) i Liberalna partija (LP) su na jučerašnjim lokalnim izborima u Mojkovcu nastupili u koaliciji i osvojili su 14 mandata u lokalnom parlamentu koji ima 31 odbornika.