DPS Žabljak: Vlada ugrožava razvoj Žabljaka, za investicije samo 150.000 eura

Ovakav postupak i, kako tvrde, zanemarivanje kroz nedovoljno ulaganje u dalji razvoj Žabljaka, nije ništa drugo do odraz neodgovornog vođenja politike koja može kobno da utiče i na ekonomsko stanje u opštini, ali i po pozicioniranje Žabljaka na turističkoj mapi regiona, i Evrope

2258 pregleda 10 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Žabljački odbor Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je da se bezobzirno postupanje Vlada Crne Gore prema gradovima na sjeveru najbolje manifestuje na primjeru ovog grada kome je, umjesto nekadašnih tri miliona eura investicija, opredijeljeno 150.000 eura.

"Naime, umjesto nekadašnjih tri miliona eura investicija, koliko je samo u 2018. godini realizovala prethodna Vlada čiji je glavni stožer bila DPS, Zdravko Krivokapić i njegova ekspertska postava za našu opštinu za ovu godinu opredijelili su svega 150.000 eura?! Postavlja se pitanje da li je ovo odnos koji jedna ozbiljna Vlada treba da pokazuje prema opštini koja je ujedno i jedan od najznačajnijih zimskih ali i ljetnjih turističkih centara u državi", piše u saopštenju žabljačkog DPS-a.

Ovakav postupak i, kako tvrde, zanemarivanje kroz nedovoljno ulaganje u dalji razvoj Žabljaka, nije ništa drugo do odraz neodgovornog vođenja politike koja može kobno da utiče i na ekonomsko stanje u opštini, ali i po pozicioniranje Žabljaka na turističkoj mapi regiona, i Evrope.

"Evidentno je da ova Vlada svojim nemarom i neradom zaustavlja svaki progres Žabljaka, i zaustavljanjem dosadašnjeg kontinuiteta investicija, ruinira rezultate rada prethodne državne vlasti", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: