"Ruka je iskreno pružena"

SDP Cetinje ponudio saradnju Staroj gardi

Nosilac liste "SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje" Nikola Đurašković je istakao da čvrsto vjeruje da zajedno mogu oživjeti izvorno suverenističko partnerstvo iz devedesetih u interesu novih pobjeda Cetinja i Crne Gore

8862 pregleda 3 komentar(a)
Đurašković, Foto: SDP
Đurašković, Foto: SDP

Nosilac liste "SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje" Nikola Đurašković ponudio je saradnju Staroj gardi LSCG.

"Iskreno vjerujem u saradnju sa Starom Gardom LSCG bez obzira na neka mimoilaženja iz prošlosti. Razumijem njihovo neprihvatanje tadašnje odluke našeg odborničkog kluba o povratku u lokalni parlament i pored određenih dogovora koje smo imali, zbog čega mi je iskreno žao, ali vjerujem da je interes Cetinja iznad svih nas. Za mene su naše razlike daleko iza nas", naveo je Đurašković na Fejsbuku.

On je istakao da čvrsto vjeruje da zajedno mogu oživjeti izvorno suverenističko partnerstvo iz devedesetih u interesu novih pobjeda Cetinja i Crne Gore.

"Ruka je iskreno pružena", napisao je on na svom profilu.

Na lokalnim izborima na Cetinju 5. decembra DPS je osvojio 14 mandata, SDP 8, URA 4, Demokrate 3, Stara garda LSCG 3 i Socijaldemokrate i Liberalna partija jedan mandat.

Rok za konstituisanje Skupštine je 60 dana od održavanja izbora, a rok za izbor gradonačelnika je trideset dana nakon konstituisanja parlamenta.