SNP Žabljak: Snijeg se čisti samo ispred kuća lokalnih opštinskih i partijskih funkcionera, a građanima kako bude

Pozivaju lokalnu samoupravu i komunalno preduzeće da naredne dane iskoriste u "pripremanju turističke sezone": da dosadašnje novogodišnje ukrase zamijene novim, pristupe čišćenju ulica na "kvalitetniji način" i obezbijede više parking mjesta

2759 pregleda 0 komentar(a)
SNP Žabljak, Foto: Socijalistička narodna partija Crne Gore
SNP Žabljak, Foto: Socijalistička narodna partija Crne Gore

Iz žabljačkog odbora Socijalističke narodne partije poručili su da se ta opština sa prvim snijegom bori sa starim problemima, poručivši da "sumorna slika neočišćenih gradskih ulica i trotoara i ove godine postaje svakodnevica".

"Već sa prvim snijegom je postalo očigledno da će čišćenje našeg grada teći po ustaljenoj praksi koja je prisutna godinama, a koja se ogleda u tome da se sniježni smetovi odvoze i čiste ispred kuća lokalnih opštinskih i partijskih funkcionera, a građanima kako bude", navodi se u saopštenju SNP-a.

Povezani članci

13. Decembar 2021.

Na Žabljaku 78 centimetara snijega

Poručuju da se snijeg čisti samo ispred kuća lokalnih opštinskih i partijskih funkcionera, a građanima "kako bude", čime se nastavlja višegodišnja praksa čišćenja sniježnih nameta na Žabljaku.

Iz opštinskog odbora te partije poručili su da su ulice "sa ostavljenim „brvnima“ po sredini ulice" u prethodnim danima služile za "podsmijeh gostiju", te da se na Žabljaku praznična atmosfera ne osjeća bez obzira na predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

"Ne sumnjamo da će i ove godine naš grad biti okićen onim sumornim ukrasima u vidu ribica i pahuljica, a koje ćemo gledati sedmu godinu zaredom. Samo se nadamo da polovina njih neće prestati da radi već prvi dan kao što je i do sada bio slučaj, a ono što ostane od ukrasa da neće čekati minimum april mjesec da se ukloni sa stubova ulične rasvjete," poručili su iz te partije.

Pozivaju lokalnu samoupravu i komunalno preduzeće da naredne dane iskoriste u "pripremanju turističke sezone": da dosadašnje novogodišnje ukrase zamijene novim, pristupe čišćenju ulica na "kvalitetniji način" i obezbijede više parking mjesta.

"Uspješna zimska turistička sezona je zajednički interes svih nas", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: